Balkon

Aluminium balkonhek

Aluminium balkonhek

Ben jij op zoek naar een aluminium balkonhek? Goede keuze! Een aluminium balkonhekwerk is licht van gewicht, maar doet niet onder voor een stalen balustrades. Ze komen voor in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan aluminium glas balustrades, maar ook aan spijlen hekwerken. Er is veel mogelijk met aluminium!

Wat is een aluminium balkonhek

aluminium balkonhek

De naam zegt het eigenlijk al. Een aluminium hek is een balustrade gemaakt van aluminium. Aluminium wordt veel gebruikt bij balkonhekken van glas. Dit omdat aluminium een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van staal of RVS. Hieronder zal ik je vertellen welke dit zijn.

Meer lezen:

Voordelen aluminium balkonhek

Een belangrijke reden om aluminium te gebruiken voor een balkonhekwerk is dat er eenvoudig verschillende profielen van gemaakt kunnen worden. Dit is met staal lastigere en met RVS een stuk duurder. Daarnaast roest aluminium niet snel en kan een balustrades van aluminium over het algemeen redelijk snel geproduceerd en geplaatst worden. Je zult nu begrijpen waarom aluminium balkonhekken veel voorkomen.

Balkonhek vervangen

aluminium balkonhek

Heb jij een oud of verrot balkonhek op je balkon staan en wil je deze vervangen? Dan is een aluminium balkonhek precies wat je zoekt. Laat je door een hekwerk specialist goed voorlichten, zodat je jouw balkonhek vervangt voor een mooi passende balkonhekwerk.

Aluminium balkonhek laten plaatsten

Je kunt een aluminium balkonhek laten plaatsen door hekwerk monteurs. Zij komen dan bij je op locatie langs om het hekwerk te monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een dergelijk hekwerk zelf te plaatsen. Laat je dan vooraf wel goed informeren, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meer lezen:

Je houd misschien ook van..