Balkon

Balkonhekken Aluminium

balkonhekken aluminium

Ben jij op zoek naar balkonhekken aluminium? Goede keuze! Een balkonhek van aluminium komt voor in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan spijlen of strip balustrades, maar ook aan balkonhekken met glas. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat zijn aluminium balkonhekken?

Heel kort door de bocht, zijn aluminium balkonhekken: balkonhekwerk gemaakt van aluminium. In sommige gevallen worden aluminium profielen gecombineerd met stalen palen. Dit omdat staal minder bros is dan aluminium. Hierdoor kan er aan bepaalde normen kan worden voldaan.

Meer lezen:

Voordelen aluminium balkonhek

Het voordeel van aluminium is dat de mogelijkheden om profielen te maken van aluminium eindeloos zijn. Daarnaast is het makkelijk te bewerken, sterk en licht van gewicht. Hierdoor worden ze veel gebruikt als glas balustrades, maar komen ze ook als spijlenhekken voor. Veel leveranciers van aluminium balkonhekken hebben deze op voorraad, waardoor ze snel te leveren zijn.

Aluminium balkonhek bestellen

Er zijn online diverse leveranciers van aluminium balkonhek te vinden. Je kunt er vaak online een aanvraag doen. Ze maken dan een offerte voor je of maken een afspraak om eens bij je langs te komen en de wensen te bespreken.

Meer lezen:

Je houd misschien ook van..