Balkon

RVS balkonhek

RVS balkonhek

Ben jij op zoek naar een RVS balkonhek? Er zijn diverse soorten balkonhekken te verkrijgen. Een RVS balustrade heeft een unieke uitstralingen, en heeft een compleet andere look-and-feel dan bijvoorbeeld een balkonhekwerk van staal. 

Wat is een RVS balkonhek?

Een RVS balkonhek is heel kort door de bocht een hekwerk voor een balkon, gemaakt van RVS. Een dergelijk balkonhek heeft een industriële strakke uitstraling en komt voor in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er RVS balkonhekken met spijlen, maar ook RVS balkonhekken met glas. Soms wordt er voor gekozen om het hekwerk te laten coaten in een kleur naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen RVS balkonhek

Een RVS balkonhekwerk heeft als grote voordeel dat het van RVS gemaakt is. RVS of roestvast staal heeft als belangrijkste kenmerk dat het niet snel roest. Hierdoor hoeft een balustrade van RVS niet behandeld te worden. Het kan daarom vrij snel geleverd worden. Een stalen hekwerk bijvoorbeeld moet eerst verzinkt en gecoat worden. Dit kan meerdere weken duren. 

Meer lezen:

Balkonhek op maat laten maken

Je kunt een RVS balkonhek op maat laten maken. Zo doende weet je zeker dat deze op jouw balkon gaat passen en kun je maatwerk oplossingen als uitsparingen laten uitvoeren. Laat je informeren door een specialist voor de mogelijkheden.

Zelf monteren of laten monteren

Een RVS balkonhek kun je zelf monteren. Ben je niet zo handig, dan kun je dit natuurlijk ook over laten aan een montage bedrijf. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het balkonhek op je balkon te monteren.

RVS balkonhekwerk bestellen

Er zijn verschillende leveranciers van RVS balkonhekken. Je kunt er de balkonhekken op afstand bestellen en bij je thuis laten bezorgen of monteren.

Meer lezen:

You may also like...