Balkon

Aluminium balkonhekken

aluminium balkonhekken

Prachtig en praktisch zijn aluminium balkonhekken. Ze komen voor in verschillende uitvoeringen en zijn ideaal om te gebruiken om een balkon. Ze zijn makkelijk te monteren en kunnen snel geleverd worden.

Wat zijn aluminium balkonhekken?

aluminium balkonhekken

Heel kort door de bocht zijn aluminium balustrades, hekken voor een balkon gemaakt van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat er allerlei soorten profielen van gemaakt kunnen worden. Veel meer dan van bijvoorbeeld staal. Hierdoor wordt aluminium ook veel gebruikt voor glazen balkonhekwerk. 

Meer lezen:

Voordelen aluminium balkonhekken

aluminium balkonhekken

Aluminium heeft aan aantal belangrijke voordelen, ten opzichte van balkonhekken van andere materialen. Zo kunnen er diverse profielen van aluminium gemaakt worden, die niet uit staal gemaakt kunnen worden. Ook is aluminium licht van gewicht en kan het makkelijk bewerkt worden.

Balkonhekken laten plaatsen

Je kun een balkonhek van aluminium zelf proberen te plaatsen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan ervaren monteurs. Zij komen dan met een bus vol gereedschap bij jouw op locatie langs om de balkonhekken te monteren. 

Meer lezen:

Je houd misschien ook van..